Ειδήσεις

RE/MAX Γαία: Μια εορταστική βραδιά που εξελίχθηκε με κέφι και όμορφη διάθεση


Η Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου ήταν μια πολύ όμορφη βραδυά, για όσους παρευρέθηκαν στο café-bar LAB ROOM στη Χαρίτου και Σκουφά, στη Καρδίτσα, στην γιορτινή εκδήλωση της RE/MAX Γαία. Η ομάδα της εταιρείες βρέθηκε εκεί με εορταστικές διαθέσεις και το κλασσικό περιβάλλον του ROOM ήταν η καλύτερη επιλογή για να φιλοξενήσει αυτή τη βραδιά, που κύλησε όμορφα, με καλό αλκοόλ, καλή παρέα, ουσιαστικές συζητήσεις, αλλά και πολύ γέλιο. Εμείς συλλέξαμε πολύτιμες ευχές από παρευρισκομένους και τις μεταφέρουμε:

 

«Υγεία, Καλή Χρονιά και καλύτερες μέρες για τον κόσμο.»

κύριος Λέκκας Ζήσης, Δικηγόρος

 

«Πάνω απ’ όλα υγεία, ευτυχία και ειρήνη. Καλή χρονιά για όλους.»

κύριος Μιχαλόπουλος Λεωνίδας, κυρία Μιχοπούλου Παρθένα

 

«Πρώτα απ’ όλα το κεφάλι ψηλά, προσέξτε τον εαυτό σας και επιβραβεύστε τον. Το αξίζετε. Ψάξτε και βρείτε ελεύθερο χρόνο. Ο εαυτός σας τον χρειάζεται.»

Κύριος Γιώργος Παπαχρήστου, συνεργάτης Remax Γαία

 

«Εκτός από τα καθιερωμένα χρόνια πολλά να ευχηθώ το νέο έτος να είναι ό,τι καλύτερο. Στην RE/MAX Γαία εύχομαι καλές δουλειές πάντα και η Ελλάδα να πάει καλύτερα, ειδικά για τα νέα παιδιά.»

Η κυρία θέλησε να μείνει ανώνυμη

 

Η ομάδα της RE/MAX Γαία, τόσο κατά τη λήξη της βραδυάς, όσο και εγγράφως, ευχαρίστησαν τους πελάτες τους που τους τίμησαν με την παρουσία τους στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο café-bar LAB ROOM. «Η πολυπληθής προσέλευση των πελατών καθώς και το χαρούμενο εορταστικό κλίμα που κράτησε μέχρι πολύ αργά το βράδυ είναι μόνο ένα δείγμα της αγάπης του κόσμου απέναντι στη διαχρονικά καλύτερη κτηματομεσιτική εταιρία της πόλης.  Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα γεμάτα υγεία και αγάπη!» εξέφρασε με ικανοποίηση ο κύριος Κολοβός.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε μια εξαιρετική πορεία για την ομάδας της RE/MAX Γαία το 2017 και του χρόνου με υγεία.

 

Προηγούμενο άρθρο Β. Φωτόπουλος: Ηχηρή και ύποπτη η σιωπή των Βρυξελών στις εξαγγελίες Τσίπρα
Επόμενο άρθρο Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στηρίζουμε όλοι την φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως μας