Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως των Σοφάδων


Ανακοινώνεται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη των Σοφάδων για το χρονικό διάστημα από 19.10.2021 έως και 22.10.2021 και κατά τις ώρες 07:00 – 15:00 και συγκεκριμένα επί των οδών: 1) Παπαγιαννοπούλου (μεταξύ των οδών Λαϊου και Σοφοκλέους), 2)Σοφοκλέους (μεταξύ των οδών Πίνδου και Παπαγιαννοπούλου), 3) στρ. Παπάγου (μεταξύ των οδών Μουζακίου και Περικλέους), 4) Κιερίου (μεταξύ των οδών Καραϊσκάκη και Νικ. πλαστήρα), 5) Κιερίου (μεταξύ των οδών Νασιάκου και Ζουρνατζή), 6) 25ης Μαρτίου (μεταξύ των οδών Ζουρνατζή και Νασιάκου) λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη των Σοφάδων».

Η διακοπή κυκλοφορίας θα είναι τμηματική στις παραπάνω οδούς και σε καμία περίπτωση ταυτόχρονη. Οι εργασίες θα γίνονται κατά μήκος της οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Σοφάδων.

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για την Τρίτη 19/10
Επόμενο άρθρο Ημερίδα πρόληψης και ενημέρωσης στην Αργιθέα: Καθημερινότητα με ασφάλεια