Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως των Σοφάδων


Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη των Σοφάδων για το χρονικό διάστημα από 30.08 έως και 03.09.2021 και κατά τις ώρες 07:00΄- 15:00΄ και συγκεκριμένα επί των οδών : 1) Πίνδου (μεταξύ των οδών Παλαμά και Αγ. Γεωργίου), 2) Σοφοκλέους (μεταξύ των οδών Βενιζέλου Ελευθερίου και Πίνδου), 3) Παναγιανοπούλου (μεταξύ των οδών Λαϊου και Σοφοκλέους), 4) Μπλάτζιου (μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Πίνδου, 5) Κονδύλη ( μεταξύ των οδών Στρατάρχου Παπάγου και 28ης Οκτωβρίου), 6) Νικ. Πλαστήρα (μεταξύ των οδών Αναγνώστη Θεοδώρου και Κιερίου), 7) Εργ. Κατοικίες σταθμός, 8) Κιερίου (μεταξύ των οδών Αναγνωστοπούλου και Κλείδωνα), 9) Νικ. Πλαστήρα (μεταξύ των οδών Αθανασοπούλου και Αθηνάς Ιτωνίας), 10) 28ης Οκτωβρίου (μεταξύ των οδών Παπακρίβου και Λαϊου), 11) Λαϊου (μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Παπάγου) λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου “Επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη των Σοφάδων”.

Η διακοπή κυκλοφορίας θα είναι τμηματική στις παραπάνω οδούς και σε καμία περίπτωση ταυτόχρονη. Οι εργασίες θα γίνονται κατά μήκος της οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Σοφάδων.

Προηγούμενο άρθρο Οικονομική βοήθεια του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ προς τους πυρόπληκτους
Επόμενο άρθρο Εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων