Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως των Σοφάδων


Από την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας γίνεται γνωστή η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη των Σοφάδων για το χρονικό διάστημα από 07/06 έως και 11/06/2021 και κατά τις ώρες 07:00΄ έως 15:00΄ και συγκεκριμένα επί των οδών : α) Πλαστήρα (μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Κουνουπά), β) Πλαντζου (μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Πίνδου, γ) Βενιζέλου (μεταξύ των οδών Κονδύλη και Σοφοκλέους), δ) Σοφοκλέους (μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Πίνδου), ε) Παπαγιαννοπούλου (μεταξύ των οδών Σοφοκλέους και Λαΐου), στ) Αγίου Γεωργίου (μεταξύ των οδών Πλαστήρα και Παπάγου), λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου “Επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη των Σοφάδων”.

Η διακοπή κυκλοφορίας θα είναι τμηματική στις παραπάνω οδούς και σε καμία περίπτωση ταυτόχρονη. Οι εργασίες θα γίνονται κατά μήκος της οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Σοφάδων.

Το Α.Τ. Σοφάδων, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.

Προηγούμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: Χρέος μας να σεβαστούμε το περιβάλλον
Επόμενο άρθρο Ο Κ. Αγοραστός Πρεσβευτής του Συμφώνου για το Κλίμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών