Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου


Γνωστοποιείται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη του Μουζακίου για το χρονικό διάστημα από 08.11.2021 έως και 12.11.2021 κατά τις ώρες 07:30 έως 15:30 και συγκεκριμένα επί των οδών: 1) Ανώνυμος, μεταξύ των οδών Αντ. Βασιλείου και Κολέτσια. 2) Γκίκα, μεταξύ των οδών Μάγειρα και Ανώνυμος. 3) 28ης Οκτωβρίου – Σπηλιάς, μεταξύ των οδών Μάγειρα και Ανώνυμος. λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη του Μουζακίου».

Η διακοπή κυκλοφορίας θα είναι τμηματική στις παραπάνω οδούς και σε καμία περίπτωση ταυτόχρονη. Οι εργασίες θα γίνονται κατά μήκος της οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου.

Το Α.Τ. Μουζακίου, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.

Οι παραβάτες της παρούσης, θα διώκονται και θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Προηγούμενο άρθρο H Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου
Επόμενο άρθρο Νέα ΜΕΘ covid και νέες κλίνες αποκτά το Νοσοκομείο