Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου


Ανακοινώνεται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη του Μουζακίου για το χρονικό διάστημα από 11.10 έως και 15.10.2021 κατά τις ώρες 07:00΄ έως 15:00΄ και συγκεκριμένα επί των οδών: 1) 25ης Μαρτίου, μεταξύ των οδών Καβάφη και Λ. Κύπρου 2) Σπηλιάς, μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Σπηλιάς-Πάροδος 3) Μάγειρα, μεταξύ των οδών Παπάγου και Πλαστήρα 4.Αγησιλάου, μεταξύ των οδών Δαβάκη και Κατσαντώνη 5) Λ. Κύπρου, μεταξύ των οδών Σωκράτους και 28ης Οκτωβρίου 6) Γκίκα, μεταξύ των οδών Μάγειρα και Μενελάου 7) Κωλέττη, μεταξύ των οδών Βασιλείου και Αμερικής 8) Βασιλείου, μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Κοραή 9) Νευροπόλεως, μεταξύ των οδών Πίνδου και Αγίας Σωτήρας 10) Σάλαινος, μεταξύ των οδών Δαβάκη και Αγ. Σωτηρίας 11) Ικάρου, μεταξύ των οδών Δαβάκη και Ανώνυμος 12) Δαβάκη, μεταξύ των οδών Ικάρου και Παπαφλέσσα 13) Αριστοτέλους (Κύπρου), μεταξύ των οδών Ικάρου και Αγ. Φαναρίου 14) Περικλέους, μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Μ. Αλεξάνδρου λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου “Επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη του Μουζακίου.

Η διακοπή κυκλοφορίας θα είναι τμηματική στις παραπάνω οδούς και σε καμία περίπτωση ταυτόχρονη. Οι εργασίες θα γίνονται κατά μήκος της οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου.

Προηγούμενο άρθρο Rapid tests για covid-19 στον Παλαμά και στην Αγία Τριάδα
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για την Τρίτη 12/10