Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Παλαμά


Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη του Παλαμά από 30.08 έως και 03.09.2021 κατά τις ώρες 07:00 έως 15:00 στις οδούς: α) Γ. Καραισκάκη μεταξύ των οδών Τζαβέλα και Αγίας Λαύρας, β) Γρ. Λαμπράκη μεταξύ των οδών Παπάγου και Καβράκου γ) Μαντοπούλου μεταξύ των οδών Θερμοπυλών και ανώνυμης οδού λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Επέκτασης δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη του Παλαμά».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από τις πλησιέστερους οδούς και από τις διασταυρώσεις που επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Παλαμά.

Η εργοταξιακή σήμανση και ο φωτισμός θα παραμένουν και τις ώρες που δε γίνονται εργασίες καθώς και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το Α.Τ. Παλαμά, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας.

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας
Επόμενο άρθρο Πλήρωση κενών θέσεων στο 1ο Πειραματικό Γενικό λύκειο Καρδίτσας