Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στα πλαίσια υλοποίησης της Β1 ́ Φάσης του έργου στο Δέλτα


Ανακοινώνεται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Καρδίτσας – Λαμίας, από το ύψος του Δέλτα Καρδίτσας (αρχή έργου) έως την χ/θ 0+600 (Ισόπεδος Κόμβος Αγίων Θεοδώρων), από την Πέμπτη (05-05-2022) και για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, προκειμένου εκτελεστούν οι προγραμματισμένες εργασίες, στα πλαίσια υλοποίησης της Β1 ́ Φάσης του έργου «Βελτίωση Ε.Ο. 30: Κατασκευη οδικου τμηματος απο δελτα Παλαμα εως εισοδο Καρδίτσας».
-Η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την υπό στοιχείο (3) σχετική, θα εκτρέπεται σε υφιστάμενους και νέους παραδρόμους με την κατάλληλη σήμανση, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τ.Τ. Καρδίτσας.
Η εργοταξιακή σήμανση και ο φωτισμός θα παραμένουν και τις ώρες που δε γίνονται εργασίες καθώς και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Το Τ.Τ. Καρδίτσας, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμαρχος Αργιθέας στην ολιγομελή ομάδα εργασίας για την εκπόνηση του Σχεδίου Ορεινότητας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας Λήξης του Β ΄ Παγκόσμιου Πολέμου