Ειδήσεις

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Μουζακίου – Ανθοχώριου – Κερασιάς – Λίμνης Ν. Πλαστήρα


Γίνεται γνωστή η παράταση της προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, επί της Επ. Οδού Μουζακίου – Ανθοχώριου – Κερασιάς – Λίμνης Ν. Πλαστήρα και συγκεκριμένα στο τμήμα της ο δού ανάμεσα στην Τ.Κ. Ανθοχωρίου και την Τ.Κ. Κερασιάς, καθότι σύμφωνα με την Μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μουζακίου (-4- σχετική), η κατάσταση των πρανών του ρέματος στην εν λόγω οδό επιδεινώνεται και πλέον καθίσταται επισφαλής η διέλευση των οχημάτων ενώ σύμφωνα με έγγραφο (-5- σχετική) της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Καρδίτσας, οι ζημιές στο οδόστρωμα της ανωτέρω οδού εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από σχετική αυτοψία που διενεργήθηκε από Αξιωματικό του Α.Τ. Μουζακίου.

Η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας ισχύει από Σάββατο (10.12.2022) έως και την Παρασκευή (16.12.2022).

Η κυκλοφορία των οχημάτων από την Τ.Κ. Ανθοχωρίου προς Τ.Κ. Κερασιάς θα διεξάγεται μέσω της οδού Μουζάκι – Περιφ. Οδός Καρδίτσας – Μητρόπολη – Μορφοβούνι – Κερασιά και αντίστροφα σύμφωνα με την κατάλληλη κυκλοφοριακή σήμανση που θα τοποθετηθεί στα σημεία με ευθύνη του Δήμου Μουζακίου.

 

Προηγούμενο άρθρο Δυο εργάτες καθαριότητας θα προσλάβει ο Δήμος Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση του Ερευνητικού Έργου “Ιατρείο Μικρών Επιχειρήσεων-IME” και των αποτελεσμάτων του στο Επιμελητήριο Καρδίτσας