Ειδήσεις

Salina SPA Villas: Άνοιξε στο Βόλο και φέρνει…επανάσταση!!


Μια νέα άφιξη στο Βόλο ήρθε να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την τουριστική ανάπτυξη της θεσσαλικής πόλης και να προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο πολυτελούς διαμονής για το καλοκαίρι και τον χειμώνα.
Οι βίλες διακοπών Salina SPA Villas, άνοιξαν πρόσφατα στις Αλυκές του Βόλου και φέρνουν την επανάσταση στην τουριστική διαμονή της περιοχής.


Πρόκειται για 2 πολυτελείς αυτόνομες βίλες, κάθε μία με δική της ιδιωτική (και θερμαινόμενη!) εξωτερική πισίνα, σάουνα, τζακούζι, μπάρμπεκιου, τζάκι και πολλές ακόμη παροχές και ανέσεις. Οι βίλες θα λειτουργούν όλο τον χρόνο και για χειμερινές και για καλοκαιρινές αποδράσεις και θα μπορούν να φιλοξενούν άνετα οικογένειες και μεγάλες παρέες καθώς η πρώτη βίλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα και η δεύτερη μέχρι 6 άτομα.
Οι πολυτελείς βίλες βρίσκονται στο κέντρο της συνοικίας των Αλυκών, μόλις 50 μέτρα από την θάλασσα και τον φημισμένο πεζόδρομο των Αλυκών με τα δημοφιλή εστιατόρια, καφέ και beachbar. Με αυτό τον τρόπο είναι δίπλα σε όλα όσα χρειάζεται κάποιος για τις διακοπές του,παρέχοντας όμως την ησυχία και την ιδιωτικότητα που απαιτούνται για ήρεμες διακοπές.


Την αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη κατασκευής ανέλαβε το καταξιωμένο τεχνικό γραφείο Μανιάτης-Φωτακόπουλος (MfDesignTeam), ενώ την διακοσμητική μελέτη των εσωτερικών χώρων ανέλαβε η πολύ γνωστή και διακεκριμένη διακοσμήτρια Κατερίνα Καζά.
Η κατασκευή και η λειτουργία τους έχει βασιστεί στις αρχές της αειφορίας και της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Έτσι, για την ενεργειακή λειτουργίαχρησιμοποιούνται αποκλειστικά ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ηλιακή ενέργεια/φωτοβολταϊκά), ενώ τα κτίρια είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος και την μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας και κατατάσσονται στην κατηγορία Α+ της ενεργειακής κλάσης ακινήτων, με βάση τα σχετικά Ευρωπαϊκά πρότυπα.
Το SalinaSPAVillasείναι το νέο απόκτημα των τουριστικών επιχειρήσεωνSalinaVolos(www.salina-volos.gr) που διαθέτουν και τοπολύ επιτυχημένο ξενοδοχείο διαμερισμάτωνSalina PremiumResidences, που λειτουργείστην Νεάπολη του Βόλου από τον Οκτώβριο του 2020.
Πριν λίγες ημέρες έγιναν και τα λαμπερά εγκαίνια των SalinaSPAVillasμε τους εκλεκτούς καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και να εύχονται κάθε επιτυχία σε ένα κατάλυμα που αναμφισβήτητα θα συμβάλει στην αναβάθμιση της τουριστικής διαμονής της πόλης του Βόλου.

Προηγούμενο άρθρο Η Θεσσαλία στο έλεος των κατολισθήσεων
Επόμενο άρθρο Rapid tests για covid-19 στον Δήμο Παλαμά