Ειδήσεις

Σε εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες τιμήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Λία Ρογγανάκη


Η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας  κ. Λία Ρογγανάκη ήταν μια από τις δεκαπέντε γυναίκες που τίμησε η Επιτροπή Γυναίκα και Οικογένεια των Lions Clubs International Ελλάδας και Κύπρου  σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα του σήμερα. Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν 15 τιμητικοί έπαινοι σε σημαντικές προσωπικότητες της Βορείου Ελλάδος και της Θεσσαλίας σε ειδική εκδήλωση στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης με τίτλο “Η Άνοιξη είναι γένους Θηλυκού” στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Άλματος Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης και το LCIF.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κος Καλαφάτης, η τέως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Αντιπεριφερειάρχης κα Αηδονά και πλήθος κόσμου.

Βραβεύθηκαν εκτός από την κ. Ρογγανάκη η βουλευτής Φωτεινή Αραμπατζή,  η  Αντιπεριφερειάρχης και Χρυσή Ολυμπιονικης Βούλα Πατουλίδου, η πρόεδρος του Άλματος Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης, η πρόεδρος της NOVELLE AMICALLE Στελλίνα Τρωιάνου, η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδη, η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας Χρύσα Βουλγαράκη, η πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Λάρισας Ράνια Σουλτούκη, η ποιήτρια Χλόη Κουτσουμπέλη, η επιχειρηματίας Αννα Πετρίδου, η διευθύντρια Δομής Προσφυγων κα Παναγιωτάκη, η διευθυντρια του Βυζαντινου Μουσείου Θεσσαλονικης κα Τσιλιπάκου, η Διευθυντρια του σχολειου ΔΕΛΑΣΑΛ Θεσσαλονίκης κα Αλεξάνδρα Λαπουρίδου, η δημοσιογράφος Μαρία Σμολαδά και η Δικηγόρος κα Μπάτζιου, που χάρισαν στο κοινό της εκδήλωσης μηνύματα ενδυνάμωσης και θετικών στάσεων ζωής για όλο τον γυναικείο πληθυσμό.

Προηγούμενο άρθρο Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές στον Πλαστήριο δρόμο
Επόμενο άρθρο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων στους Γοργοβίτες