Ειδήσεις

Σε τροχιά υλοποίησης το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καρδίτσας


Ακόμα ένα κτιριακό ΣΔΙΤ είναι προ των πυλών, καθώς προετοιμάζεται διαγωνισμός για την κατασκευή πέντε νέων αστυνομικών μεγάρων. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει από τον Ιούνιο η πρόταση στην Γενική Γραμματεία ΣΔΙΤ σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στην επόμενη σύγκληση της Διυπουργικής Επιτροπής το έργο θα είναι ανάμεσα σε αυτά που θα προταθούν για να πάρουν το πράσινο φως.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές και όπως γράφει το ypodomes.com, με την έγκριση του έργου θα ακολουθήσει σύντομα (εντός Φθινοπώρου) η προκήρυξη του διαγωνισμού ΣΔΙΤ με την πρώτη φάση που θα είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Τα πέντε αστυνομικά μέγαρα θα κατασκευαστούν σε Πάτρα, Λευκάδα, Καρδίτσα, Βέροια και Αλεξανδρούπολη. Αναθέτουσα Αρχή του έργου θα είναι η ΚΤΥΠ Α.Ε. και το κόστος εκτιμάται σε περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Στο έργο περιλαμβάνεται η μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση και τεχνική διαχείριση των πέντε παραπάνω αστυνομικών μεγάρων. Η νέα αυτή ΣΔΙΤ αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών εταιρειών, όπως άλλωστε έχει συμβεί σχεδόν με όλα τα ΣΔΙΤ που έχουν βγει στην επιφάνεια.

ΠΗΓΗ: ypodomes.com

Προηγούμενο άρθρο Σε πλήρη λειτουργία ο νέος Τομέας ΕΚΑΒ 5 στο Μουζάκι
Επόμενο άρθρο Ομολόγησε η υπάλληλος για τους εικονικούς εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Παλαμά