Ειδήσεις

Σεμινάριο για τις αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων


Το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων – Συμπλήρωση όλων των εντύπων».

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια πέντε (5) ωρών & θα πραγματοποιηθεί:

  • Βόλος: στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου VOLOS PALACE, Ξενοφώντος & Θρακών, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, από ώρα 17:30 έως 22:30.
  • Λάρισα: στην αίθουσα εκδηλώσεων, του Ξενοδοχείου Larissa Imperial, Φαρσάλων 182, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, από ώρα 17:30 έως 22:30.
  • Καρδίτσα: στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ, Μπλατσούκα 22, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, από ώρα 17:30 έως 22:30.

Εισηγητής:

  • Νικόλαος Καλαμαράς, Οικονομολόγος – Λογιστής Α΄ τάξης, Ειδικός Εισηγητής σεμιναρίων – Εσωτερικός Ελεγκτής επιχειρήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους   υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2022 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Αίτηση συμμετοχής/εκδήλωση ενδιαφέροντος, με το ονοματεπώνυμό σας, ηλεκτρονικά στο oee7pt@oe-e.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2410 531422

Προηγούμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Ο υπολογισμός της μισθοδοσίας και οι νέες αλλαγές στα εργασιακά
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για την Παρασκευή 27/5