Ειδήσεις

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ Εξαγωγικό Εμπόριο – INCOTERMS 2020


Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Εξαγωγικό Εμπόριο – INCOTERMS 2020» την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Μαρτίου.

Οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες εξαγωγής βήμα – βήμα καθώς και τις αλλαγές στους όρους INCOTERMS 2020. επίσης, οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να εξάγουν σε τρίτες χώρες καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ουκρανία και πώς αυτές επηρεάζουν τις εξαγωγικές διαδικασίες.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου κ. Τζένη Σκοτίδη με πολυετή εμπειρία στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου μετέδωσε στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις τηςκαι παρουσίασε όλες τις διαδικαστικές ενέργειες που θα πρέπει να κάνει μια επιχείρηση για να εξάγει σωστά ένα προϊόν ώστε να έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Αρκετοί συμμετέχοντες μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου τη δική τους εμπειρία με τις εξαγωγές ενώ συμφώνησαν για τη σημαντικότητα της εκπαίδευσης σε αυτόν τον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Ο ΣΘΕΒ θα συνεχίσει να υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των στελεχών αυτών τόσο ενδοεπιχειρησιακά όσο και διεπιχειρησιακά.

 

Προηγούμενο άρθρο Α΄ Κυριακή των Νηστειών (της Ορθοδοξίας)
Επόμενο άρθρο Από 1η έως και 20η Μαρτίου οι εγγραφές μαθητών Δημοτικού, νηπίων και προνηπίων