Ειδήσεις

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: ISO 22000 και ενσωμάτωση απαιτήσεων των GFSI προτύπων.Αρχές εσωτερικών επιθεωρήσεων ISO/FSSC 22000


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει σε συνεργασία με τον φορέα Πιστοποίησης  BM CERT – BM TRADA  σεμινάριο στις 24 και 25 Νοεμβρίου, ώρες 16:30 – 21:30 & 10:00 – 16:00 αντίστοιχα, με θέμα: «ISO 22000  και ενσωμάτωση των απαιτήσεων προτύπων GFSI (FSSC, BRC, IFS).Αρχές εσωτερικών επιθεωρήσεων ISO/FSSC 22000)»στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που απασχολούνται στους κλάδους της αλυσίδας τροφίμων, υπευθύνους και συντονιστές ασφάλειας τροφίμων, μέλη της ομάδας ασφάλειας τροφίμων, συμβούλους συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και σε όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να καταρτιστούν για τα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Αθανάσιος Κουκούλης, με εξειδίκευση στην Τεχνολογία Τροφίμων. Εργάζεται ως επικεφαλής επιθεωρητής της BM CERΤ και είναι σύμβουλος σε θέματα Ασφάλειας & Υγιεινής Τροφίμων τα τελευταία 15 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες και για  δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email: members@sthev.gr.

Προηγούμενο άρθρο Διάλεξη Κυριαζή Απόστολου: Ο Τουρισμός ως Αναπτυξιακό Όχημα
Επόμενο άρθρο Υποβολή Αιτήσεων για Διαμονή στη Φοιτητική Εστία του Βόλου Φοιτητών που προέρχονται από Μετεγγραφή