Ειδήσεις

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ με θέμα: Παροχή Α’ βοηθειών και καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης


Ο ΣΘΕΒ σε συνεργασία με το Επι.Ζω συνδιοργανώνουν σεμινάριο την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου, ώρες 16:00 – 21:00 με θέμα: «Παροχή Α’ Βοηθειών και Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση»στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Όμηρος στη Λάρισα (Πατρόκλου 14) με φυσική παρουσία.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση αλλά και η επιμόρφωση των εργαζομένων ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως κλάδου και ειδικότητας αλλά σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί και να εκπαιδευτεί σε μια τόσο ζωτικής σημασίας διαδικασία.

Στο σεμινάριο θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου. Απαραίτητη είναι και επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του εκπαιδευόμενου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.

Προηγούμενο άρθρο Έλεγχοι ΕΛΑΣ: 12.240 έλεγχοι και 102 παραβάσεις σε μια εβδομάδα
Επόμενο άρθρο Workshop: Λειτουργική Ανεξαρτησία και Ασφαλής Χρήση Φυσικού Αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τους Τεχνικούς Φορείς