Ειδήσεις

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Οι Φορολογικοί Έλεγχοι των επιχειρήσεων


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει δια ζώσης σεμινάριο το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, ώρες 10:00 – 16:00, με θέμα: «Οι Φορολογικοί Έλεγχοι των επιχειρήσεων»,στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα (Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Επιχειρηματίες & στελέχη ανώτατης διοίκησης, στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών & παραγωγής, στελέχη που λαμβάνουν διοικητικές αποφάσεις σχετικά με την διαχείριση των προϊόντων-υπηρεσιών και σε υπεύθυνους τμημάτων που διαχειρίζονται σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων της επιχείρησης.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Νικόλαος Καλαμαράς. Ο κος Νικόλαος Καλαμαράς είναι Λογιστής, Φοροτεχνικός, Εσωτερικός ελεγκτής μεγάλου ομίλου και Σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά & εξειδικευμένα θέματα, πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων.

Για δηλώσεις συμμέτοχης συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ως την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScowr6mxnMDfrkr3v5YPTEc02xbpW7wfX0V-DUqSVZQVb4qfg/viewform

Μετά το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email: members@sthev.gr.

Προηγούμενο άρθρο Σημεία παρέμβασης του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ σε ημερίδα διαβούλευσης µε θέμα: 2η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών
Επόμενο άρθρο K. Αγοραστός: Ο Δ. Κουρέτας προσεκλήθη κανονικά στην διαβούλευση για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία