Ειδήσεις

Σημαντική συναυλία – αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας στο Υπαίθριο Θέατρο της Πεζούλας


Σημαντική συναυλία – αφιέρωμα στην Μαρία Κάλλας, οργανώνεται στο Υπαίθριο Θέατρο της Πεζούλας το Σάββατο 1/7/2023, στις 8:30 το βράδυ, από το 41ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Καλλιτεχνικοί πρωταγωνιστές της βραδιάς, η διακεκριμένη υψίφωνος και πανεπιστημιακή καθηγήτρια Anastasija Holc. Στο πιάνο συνοδεύει η σπουδαία ερμηνεύτρια και Αccompagnatrice Dina Hadziomerovic.  Η συναυλία με τίτλο «Βραδιά Κάλλας» με τις διακεκριμένες καλλιτέχνιδες, περιλαμβάνει την παρουσίαση των δημοφιλέστερων ερμηνειών της Όπερας που χαρακτηρίζουν την διαδρομή της Μαρίας Κάλλας.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η Μικτή Συμπεριληπτική Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας- Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη, στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα και στην Καρδίτσα.Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί, στο πλαίσιο του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας με συνδιοργανωτή  το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας- Περιφέρεια Θεσσαλίας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η συναυλία της διακεκριμένης Λευκορωσίδας – Σερβίδας σολίστ, αποτελεί καλλιτεχνικό γεγονός στη μουσική Ιστορία της Λίμνης Πλαστήρα, δεδομένου ότι πρόκειται για καλλιτέχνιδα –επαγγελματία πολύ υψηλού επιπέδου.Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο κ. Αλέξης Κωστάλας.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δεκαήμερο προσφορών και απίθανες παιδικές δραστηριότητες στο Fashion City Outlet
Επόμενο άρθρο Παιδιές Βιβλιοθήκες Δήμου Καρδίτσας: Φανταστικές Ιχνηλατήσεις…