Ειδήσεις

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στον 34χρονο Βάϊο Βλάχο


Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης τελέστηκε, στη 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας, η πολιτική κηδεία του 34χρονου Βάϊου Βλάχου που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και όλη του η οικογένεια που σπάραζε κυριολεκτικά για τον άδικο χαμό του παιδιού τους.

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που διατηρούσε προσωπικές επαφές με την οικογένεια.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στον χώρο για το ύστατο χαίρε και όπου και να κοιτούσε κανείς, αντίκριζε μόνο δακρυσμένα μάτια.

Οι στιγμές όταν έφθασε το λευκό φέρετρο και όταν αποχώρησε λύγισαν τους πάντες, ενώ ακόμα πιο σπαρακτικές ήταν οι σκηνές όταν εκφωνήθηκαν οι επικήδειοι.

Ιδιαίτερα τα λόγια του αδελφού του δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. «Οι τέφρες σου έφθασαν μέχρι τον Όλυμπο» ανέφερε σε κάποιο σημείο, κάνοντας όλο τον κόσμο να ραγίσει.

Ακολούθησε πομπή, με όλο αυτό το πλήθος του κόσμου να τον ακολουθεί.

Η σορός του 34χρονου, που ήταν στη λίστα με τους αγνοούμενους, ταυτοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, βυθίζοντας σε θλίψη και πόνο την οικογένειά του, τους συγγενείς, φίλους και ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Οι γονείς του, Μαρία και Χρήστος, είναι ιδιαίτερα αγαπητοί και γνωστοί επιχειρηματίες επί πολλά χρόνια στην Καρδίτσα.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή και ο αδελφός του, Βαγγέλης Βλάχος, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ο άτυχος Βάιος επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου είχαν πάει για το τριήμερο της Αποκριάς.

Μόλις έγινε γνωστό το δυστύχημα η μητέρα του Βάιου προσπάθησε να επικοινωνήσει με το παιδί της, αλλά δεν απαντούσε και έτσι κάλεσε τη σύντροφο του γιού της, η οποία απάντησε, αλλά, όπως έλεγε, «δεν βλέπω πουθενά το Βάιο…».

 

Προηγούμενο άρθρο Απογράφηκαν 21.894 γεωτρήσεις στην Θεσσαλία από την ΕΑΓΜΕ
Επόμενο άρθρο Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 20χρονη κοπέλα