Ειδήσεις

ΣΘΕΒ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για στελέχη επιχειρήσεων


Ο ΣΘΕΒ σε συνεργασία με την Deloitte Academy πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο την Τετάρτη 23 &Πέμπτη 24 Ιουνίου με θέμα: «Ενδοομιλική τιμολόγηση».

Το σεμινάριο ενδοομιλικής τιμολόγησης είχε ως στόχο την ανάπτυξη της θεμελιώδους γνώσης των επαγγελματιών λογιστικής, οικονομικών σχετικά με τις βασικές αρχές της ενδοομιλικής τιμολόγησης.

Πιο συγκεκριμένα, οι εισηγητέςτου σεμιναρίου κ. Νικολέττα Κωνσταντοπούλου, Tax Manager, Transfer Pricing, στέλεχος της Deloitteκαι κ.  Ηλίας Παρασκευόπουλος, Tax Manager, Transfer Pricingεπίσης στέλεχος της Deloitteαναφέρθηκαν στις βασικές αρχές της ενδοομιλικής τιμολόγησης, στο ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο περί ενδοομιλικών συναλλαγών, στις μεθόδους τεκμηρίωσης και τον τρόπο εφαρμογής τους και παρουσίασαν πρακτικά παραδείγματα.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν διευθυντές λογιστηρίων αλλά και στελέχητων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονταν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πάνω σε έννοιες και προσεγγίσεις της ενδοομιλικής τιμολόγησης.

Ο ΣΘΕΒ και η Deloitte Academy έχουν προγραμματίσει σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Θερινού Σινεμά Καρδίτσας