Ειδήσεις

Στη δίνη των υψηλών θερμοκρασιών η Θεσσαλία


Οι θερμοκρασίες μέχρι και το Σάββατο θα παραμείνει στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας στα επίπεδα των 35 βαθμών. Απόλυτη ηλιοφάνεια θα έχουμε και στα νησιά μας, ενώ στα ηπειρωτικά λίγα σύννεφα το μεσημέρι – απόγευμα, ίσως σήμερα και αύριο να εκδηλωθούν λίγες μπόρες στα βουνά. Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι καλός, ωστόσο προβλέπονται περισσότερες τοπικές καταιγίδες μόνο στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι υποψήφιες περιοχές οι οποίες μπορεί να δουν τα θερμόμετρα το επόμενο τριήμερο ακόμα και στους 37 βαθμούς είναι.

  • Αιτωλοακαρνανία
  • Αχαΐα
    • Λακωνία
  • Αργολίδα
    • Βοιωτία
  • Θεσσαλία

    Η Αττική θα «φλερτάρει»  με τους 35 βαθμούς, η Θεσσαλονίκη με τους 33 και τα νησιά μας με τους 34.

    Ο καιρός την Παρασκευή

    Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.

    Οι άνεμοιθα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 33 με 35 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 36 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 24-06
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά. Θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 35 με 36, τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 37 και στο Αιγαίο τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 25-06
Λίγες νεφώσεις που γρήγορα στo Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: Αυτόνομα Συστήματα και Ρομποτική
Επόμενο άρθρο Δημοπρατείται έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα Αργιθέας