Ειδήσεις

Στη Λαμία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καρδίτσας Φωκιανός


Η Ε΄ Ένωση σε συνεργασία με τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης προκηρύσσει Ε3 20ης Εβδομάδας  Πρωτάθλημα για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 14 ετών αντίστοιχα για το έτος 2022, το Σάββατο 21 Μαϊου έως και Κυριακή 22 Μαϊου με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 23 Μαϊου 2022.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα  στα ανοιχτά γήπεδα,

(5 HARD),  γήπεδα του διοργανωτή συλλόγου με διεύθυνση Ολυμπιονικών 24 Παπαμαύρου  Λαμία.

Θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2008-2010 (14άρια)  οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τη Ε΄  Ένωσης και κατέχουν ενεργό δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 2 νικηφόρα set των 6 games. Σε περίπτωση 1 -1  set match tie break των 10 πόντων. Η επιλογή των αθλητών για την κατάρτιση του ταμπλό θα γίνει με βάση την βαθμολογία της 18 ης εβδομάδας 2022 (2 εβδομάδες πριν την εβδομάδα της έναρξης των αγώνων) Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τουλάχιστον 8 αθλητές δεν θα διεξάγεται το πρωτάθλημα και θα αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία που θα ορίζεται με ευθύνη της Ένωσης.

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με έξι (6) αθλητές-αθλήτριες κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα την πόλη μας θα εκπροσωπήσουν:

Α. Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών κοριτσιών:

  • Η Αναστασία Τσιακάρα, 2) Η Σπυριδούλα (Ίριδα) Τσιακάρα , 3) Η Σβάνα Ευαγγελία και 4) Η Ανδριανή Γιαννέλου, (στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί ενώ ηλικιακά ανήκει και αγωνίζεται στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, με περίσσιο θάρρος δοκιμάζει τις δυνάμεις της και την τύχη της, στην μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία αγώνων.)

Β) Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών Αγοριών: 1) ο  Σβάνας Βαϊος και 2) ο Μπούσδας Χριστόφορος.

Τους αθλητές-τριες  θα συνοδέψει  ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ .Θωμάς Γραπατσάς.

  1. Εξαιρετική ήταν η παρουσία της πρωτοεμφανιζόμενης μικρής αθλήτριας του Σ.Ο.Α.Κ ΦΩΚΙΑΝΟΥ, Αδριανής Γιαννέλου στην κατηγορία κάτω των 12 ετών στους αγώνες που έλαβαν χώρα στην Λαμία. Η μικρή αθλήτρια εκπροσώπησε επάξια την πόλη μας και τον σύλλογό της, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της (γεμίζοντάς όλα τα gemes) στον αγώνα που κλήθηκε να παίξει με την ποιο έμπειρη και παλιότερη αθλήτρια του Φθιωτικού.Ο.Α. Παναγίωτου -Φερρέιρα- Ανθή, η οποία έχοντας τον αέρα της έδρας και μπόλικούς αγώνες στο ενεργητικό της κατάφερε να επιβληθεί και να πάρει το εισιτήριο για τον γύρο των 8 καλύτερων αθλητριών του τουρνουά.

2.Η αθλήτρια Γραπατσά Μαρίνα δεν κατάφερε να αγωνισθεί στην εν λόγο διοργάνωση , γιατί δεν συμπληρώθηκε ο απαραίτητος ελάχιστος αριθμός αθλητριών (οκτώ, 8) για να συμπληρωθεί το ταμπλό αγώνων, με αποτέλεσμα να αναβληθούν και να γίνουν δε νέα ημερομηνία.

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ και κύριος εκφραστής της Αγωνιστικής Εκπροσώπησης του Νομού μας, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες, εδώ και σχεδόν (30) τριάντα  χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, κατακτώντας επάξια την άνοδό του στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία το  έτος 2018,   ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για την Καλοκαιρινή περίοδο του αγωνιστικού έτους 2022-2023.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πόρους 171 εκατ. ευρώ για τη βιολογική κτηνοτροφία ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός από τη Μαγνησία
Επόμενο άρθρο Η Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας υποδέχθηκε την έκθεση μ ε τ α ί χ μ ι α