Ειδήσεις

Στη Λαμία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καρδίτσας Φωκιανός


Η Ε΄ Ένωση σε συνεργασία με τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης προκηρύσσει Ε3 19ης Εβδομάδας  Πρωτάθλημα για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 12 και 16 ετών αντίστοιχα για το έτος 2022, το Σάββατο 14 Μαϊου έως και Κυριακή 15 Μαϊου με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 16 Μαϊου 2022.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα  στα ανοιχτά γήπεδα,

(5 HARD),  γήπεδα του διοργανωτή συλλόγου με διεύθυνση Ολυμπιονικών 24 Παπαμαύρου  Λαμία.

Θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2010-2011 (12άρια) και από το 2006-2009 (16άρια) οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τη Ε΄  Ένωσης και κατέχουν ενεργό δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 2 νικηφόρα set των 6 games. Σε περίπτωση 1 -1 set θα διεξαχθεί κανονικά 3ο set . Η επιλογή των αθλητών για την κατάρτιση του ταμπλό θα γίνει με βάση την βαθμολογία της 17 ης εβδομάδας 2022 (2 εβδομάδες πριν την εβδομάδα της έναρξης των αγώνων) Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τουλάχιστον 8 αθλητές δεν θα διεξάγεται το πρωτάθλημα και θα αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία που θα ορίζεται με ευθύνη της Ένωσης.

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με δύο (2) αθλήτριες κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα την πόλη μας θα εκπροσωπήσει:

Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών κοριτσιών: η αθλήτρια Ανδριανή Γιαννέλου,

και στην κατηγορία κάτω των 16 ετών κοριτσιών: η αθλήτρια Μαρίνα Γραπατσά.

Τους αθλητές-τριες  θα συνοδέψει  ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ .Θωμάς Γραπατσάς.

            Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ και κύριος εκφραστής της Αγωνιστικής Εκπροσώπησης του Νομού μας, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες, εδώ και σχεδόν (30) τριάντα  χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, κατακτώντας επάξια την άνοδό του στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία το  έτος 2018,   ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για την Καλοκαιρινή περίοδο του αγωνιστικού έτους 2022-2023.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

Προηγούμενο άρθρο Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του δημάρχου Μουζακίου με αποστολές του ΕΠΑΛ και ξένων χωρών στο πλαίσιο του Εράσμους