Ειδήσεις

Στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia συμμετείχε το Επιμελητήριο


Στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2023» που πραγματοποιήθηκε στη  Θεσσαλονίκη από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2023 και στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας φιλοξενήθηκε και φέτος το Επιμελητήριο Καρδίτσας, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις και το τουριστικό προϊόν του Νομού σε δυνητικούς επισκέπτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης το Επιμελητήριο Καρδίτσας εκπροσώπησαν  ο Προέδρος κ. Κων/νος Ζυγογιάννης και ο Οικ. Επόπτης και Πρόεδρος του Τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου κ Κων/νος Λαμπρόπουλος.

Με τους συμμετέχοντες εκθέτες από όλο τον κόσμο να ξεπερνούν τους χίλιους και με τιμώμενη χώρα την Βουλγαρία, η έκθεση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η Ελλάδα έτυχε σημαντικής τουριστικής προβολής σε διεθνές επίπεδο. Με την βοήθεια του Επιμελητήριου Καρδίτσας και της Αντιπεριφέρειας, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 25 Β2Β συναντήσεις  των επιχειρηματιών του Νομού  με εκπροσώπους ξένων πρακτορείων τουρισμού με προοπτικές για ανάπτυξη συνεργασίας σε επίπεδο φιλοξενίας. Στόχος όλων η ανάδειξη της Καρδίτσας σε ελκυστικό προορισμό με διαρκώς αυξανόμενη  επισκεψιμότητα  και τουριστική ανάπτυξη.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το ΕΠΑΛ Μουζακίου σε δράση για τον διαβήτη
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας για το Πολυτεχνείο