Ειδήσεις

Στην Καρδίτσα ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας


Το  Σάββατο 19/12 στην απογευματινή προπόνηση του αγωνιστικού μας τμήματος είχαμε την χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας  κ. Σαπρανίδη Αβραάμ  που αποδέχτηκε το κάλεσμα μας και  τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Ο κύριος Σαπρανίδης είναι πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της   Εθνικής Ενόργανης ανδρών και Δημοτικός Σύμβουλος στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προπονητής του  Ολυμπιονίκη Τσολακίδη Βασίλειου, αλλά αποτελεί και ενεργός εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στο 2ο ΓΕΛ Ευόσμου, ενώ πρόσφατα έλαβε την θέση του αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Με την ιδιότητα του αυτή, παρακολούθησε όλη την προπόνηση των αθλητριών του συλλόγου μας στο 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας, ενώ μας ενημέρωσε για τον ετήσιο σχεδιασμό της Ομοσπονδίας  και για την επικείμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση των συλλόγων. Δοθείσης της ευκαιρίας ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κυριάκος Τσαρμπόπουλος τον  ενημέρωσε για το βασικό και μόνιμο πρόβλημα του συλλόγου που δεν είναι άλλο από την έλλειψη μιας μόνιμης προπονητικής στέγης, για τις αίθουσες προπόνησης  που μας παραχωρούνται και δεν έχουν θέρμανση αλλά μέχρι πρόσφατα ούτε προσωπικό καθαριότητας, τις ανεπαρκείς ώρες για την ανάπτυξη του αθλήματος που μας παραχωρεί ο Δήμος κάθε χρόνο, καθώς και  για τις προσπάθειες που έχουμε κάνει σαν σύλλογος να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε  τον Δήμο σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και που παρόλα τις πρόσφατες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με δυο χάλκινα μετάλλια που απέσπασαν δυο αθλήτριες μας, οι εκπρόσωποι του Δήμου δείχνουν να μην ενδιαφέρονται για τα γυναικεία αθλήματα και την ανάπτυξη τους.

Ο κ. Σαπρανίδης άκουσε με προσοχή όλα τα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο, συνεχάρη τις αθλήτριες μας που προσπαθούν να κάνουν πρωταθλητισμό χωρίς τις κατάλληλες υποδομές, ενώ ζήτησε και περιηγήθηκε σε όλους τους αθλητικούς χώρους που διαθέτει ο Δήμος και μπορούν να παραχωρηθούν στον σύλλογο μας. Αναμενόμενα έμεινε άναυδος αντικρίζοντας το  νέο κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο και κέρδισε το μεγαλύτερο μέρος στις σημειώσεις του και σαν πιθανός χώρος πανελληνίων συναντήσεων.

Αποχαιρετώντας τον κύριο αντιπρόεδρο της Ε.Γ.Ο. πέρα από τα συγχαρητήρια και την θερμή παράκληση να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε, αποσπάσαμε την υπόσχεση ότι με το νέο έτος θα μας επισκεφτεί ξανά με διευρυμένο κλιμάκιο της Ομοσπονδίας, που θα κινηθεί σε τρία επιμέρους διαφορετικά επίπεδα: α) την αναζήτηση πιθανόν ταλέντων β) την συνάντηση με τον Δήμαρχο για την δημιουργία μόνιμης στέγης Ρυθμικής Γυμναστικής γ) την διερεύνηση μιας μελλοντικής διασυλλογικής αθλητικής συνάντησης στο νέο κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κ. Σαπρανίδη αλλά και ολόκληρο το  νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας  για την εξαιρετική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και σκοπό έχει την ενδυνάμωση των περιφερειακών συλλόγων και να δηλώσουμε σαν σύλλογος ότι  θα είμαστε αρωγοί και σύμμαχοι  σε κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή.

Προηγούμενο άρθρο Ευχές και χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Κ. Πιερρακάκης: Χρηματοδότηση 370.000 ευρώ στον Δήμο Μουζακίου για δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού