Ειδήσεις

Στην προπόνηση των Παίδων του ΓΣ Μουζακίου ο ομοσπονδιακός προπονητής μπάσκετ


Ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γρηγόρης Γιασάρης, υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ στη Θεσσαλία, επισκέφτηκε το κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου και παρακολούθησε την προπόνηση των νεαρών Καλαθοσφαιριστών του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ».

Ο κ. Γιασάρης έμεινε ικανοποιημένος από την τεχνική κατάρτιση των νεαρών αθλητών και την προσπάθεια που γίνεται από τους παράγοντες του συλλόγου για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο Γ.Σ. Μουζακίου δίνει βαρύτητα στην εξέλιξη και των νεαρών αθλητών, μην ξεχνάμε ότι την περσινή χρονιά ο Παναγιώτης Ραπάνι επιλέχθηκε στους καλύτερους παίκτες της Βορείου Ελλάδος.

Φέτος ο ομοσπονδιακός προπονητής είδε και σημείωσε αθλητές που έχουν τα σωματικά προσόντα άλλα και την τεχνική κατάρτιση για να επιλεγούν στα κλιμάκια της Θεσσαλίας.

Ο κ. Γιασάρης αφού μίλησε στους αθλητές για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ, ανανέωσε το ραντεβού με τους παίκτες, προκειμένου να παρακολουθεί την εξέλιξη τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Η πρόταση της Λαικής Συσπείρωσης για την ολοκληρωμένη και έγκαιρη υλοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών
Επόμενο άρθρο Άλκηστη Κολοκύθα: Σβήνουμε τούρτα γενεθλίων - Ένας χρόνος με καμένα τα φωτιστικά στον Περιφερειακό