Ειδήσεις

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται με πρωτοβουλία της ΕΟΑΣΚ και Αγροτικών Συλλόγων


Η διεκδίκηση ολοκληρωμένης αντιπλημμυρικής προστασίας της ζωής, της υγείας και των περιουσιών μας είναι κοινός αγώνας όλων μας με στόχο την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπλημμυρικής προστασίας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της εποχής μας.

Η αποκατάσταση των κατεστραμμένων υποδομών είναι πιο αναγκαία από ποτέ, ειδικά αφού έχει περάσει σχεδόν ενάμιση χρόνος από τις φονικές πλημμύρες του Ιανού, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Κ.Υ. Μουζακίου που παρά τα «παχιά λόγια» βρίσκεται ακόμαστη φάση «διευθέτησης» του οικοπέδου.

Η ακρίβεια και η ενεργειακή φτώχεια που μαστίζει τις οικογένειές μας, όπως και τους βιοπαλαιστές αγρότες, είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής που από τη μία μπουκώνει με χρήμα τους επιχειρηματικούς ομίλους και από την άλλη ξεπουλάει το φυσικό περιβάλλον για μπίζνες.

Ο κρατικός αυταρχισμός απέναντι σε όσους παλεύουν για καλύτερες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης και η ποινικοποίηση των αγώνων μας έχει στόχο να «κλείσει τα στόματά μας», για αυτό προσπαθούν συνεχώς με νέους νόμους να μπλοκάρουν διαδηλώσεις, απεργίες, να «βάλουν στο χέρι» τα σωματεία μας με το νόμο Χατζηδάκη.

Στηρίζουμε:

  • Το συλλαλητήριο των Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής του Παλαμά στη γέφυρα Σταυρού, μεταξύ Παλαμά και Ιτέας, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου για ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία.

 

Προηγούμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Αντιπλημμυρική θωράκιση Περιφέρειας Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για το σύσπορο βαμβάκι