Ειδήσεις

Στο 1ο Παιδικό Τουρνουά Αντισφαίρισης ο Φωκιανός Καρδίτσας


Το Tennis Hall και η Ακαδημία Δημήτρης Πατσουράκος διοργανώνουν για 1η φορά στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις τους το 1ο παιδικό τουρνουά τένις σύμφωνα με τους κανονισμούς του επίσημου προγράμματος της ITF <<play & stay>> για μικρά παιδιά από ηλικίες 5 εώς 18 ετών.

 Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ιδιόκτητα ανοιχτά γήπεδα,10 γήπεδα

(8 με συνθετικό χλοοτάπητα και 2 χωμάτινα όλα με φωτισμό LED)

(2ο χλμ Περιφερειακής Οδου Λαρίσης Τρικάλων Όπισθεν PAN MegaStore).

και θα πάρουν μέρος όλα τα παιδιά που ασχολούνται  με το άθλημα της αντισφαίρισης.

         Τρόπος διεξαγωγής αγώνων:

Σύστημα Round robin (όλοι με όλους). Οι μικροί και μεγάλοι, αθλητές-τριες θα χωριστούν με κλήρωση σε ομάδες των 4 έως 6 ατόμων (ανάλογα τις συμμετοχές) και θα παίξουν όλοι με όλους

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με τρείς (3) αθλητές-τριες κατά επιλογή .

Συγκεκριμένα  με τους :

1) Μπούσδα Χρυστόφορο.

Και με τις:1) Ανδριανή Γιαννέλου & 2) Ιωάννα Γιαννέλου.

Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους  κ .Θωμάς Γραπατσάς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΣΤΙΣ 21-22-5-2022    

Δυναμική για άλλη μια φορά η παρουσία του Καρδιτσιώτικου Ομίλου Αντισφαίρισης της πόλης μας Σ.Ο.Α.Κ. Φωκιανού   στο  Βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Ε3 20εβδ  2022 της Ε.Φ.Ο.Α.

Το πρωτάθλημα  έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στις  21-22/05/2022, υπό την αιγίδα της Ε΄ΕΣΑΚΕ, στα ανοικτά γήπεδα των αθλητικών εγκαταστάσεων  του Φθιωτικού Ο.Α. και πήραν μέρος όλα τα παιδιά που ασχολούνται  με το άθλημα της αντισφαίρισης και ανήκουν στους συλλόγους της Ε΄ ΄Ενωσης καθώς και όλων των νομών της Θεσσαλίας.

Οι αγώνες χαρακτηρίσθηκαν  επιτυχείς λόγω της άρτιας οργάνωσης με το πρόγραμμα των αγώνων να κυλά χωρίς καθυστερήσεις και κυρίως λόγου του καλού καιρού την πρώτη κυρίως, ημέρα ( Σάββατο ) που βοήθησε στη μεγάλη συμμετοχή των μικρών και μεγάλων αθλητών –τριών από όλες τις πόλεις και όλους τους ομίλους της Κεντρικής Ελλάδας.

Αξίζει να τονίσουμε την πολύ καλή παρουσία που έκαναν οι μικροί αθλητές και μικρές αθλήτριες του ΣΟΑΚ ΦΩΚΙΑΝΟΥ το Σαββατοκύριακο του Μαΐου εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας.

 

Συγκεκριμένα:

Οι πρωτοεμφανιζόμενοί   αθλητές :

1) Μπούσδας Χρυστόφορος  και 2) Σβάνας Βάϊος, αφού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, απέναντι στους Τρίγκα Στυλιανό του Φθιωτικού Ο.Α. και Αντώναρο Αντώνιο του Ο.Α. Σκίάθου, αντίστοιχα, αγωνιζόμενοι με πείσμα δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους ποιο έμπειρους αντιπάλους τους, και να περάσουν στον γύρο των 8 καλύτερων αθλητών.

Οι αθλήτριες:

Τσιακάρα Σπυριδούλα (Ίριδα), Σβάνα Ευαγγελία και Γιαννέλου Ανδριαννή, αντιμετωπίζοντας και αυτές αντίστοιχά τις Τρέβλα Κωνσταντίνα της Λαμίας, Καραντάθα Χρύσα της Λαμίας και Φράντζιου Κων/να του Φθιωτικού Ο.Α, οι οποίες έχοντας τον αέρα της έδρας και περισσότερα χρόνια αγώνων στο ενεργητικό τους, κατάφεραν να επιβληθούν στις Καρδιτσιώτισες αθλήτριες της πόλης μας και να τους στερήσουν την είσοδο στην 8 κτάδα των καλύτερων αθλητριών.

Η αθλήτρια Τσιακάρα Αναστασία, αφού επιβλήθηκε στην αθλήτρια του Φθιωτικού Ο.Α. Μυλώνη Ευαγγελία συνάντησε στον δρόμο της την αθλήτρια του Ο.Α. Μαγνησίας Γίδα Ευθυμία. Εκεί αν και αρκετά φορμαρισμένη, δίνοντάς τον καλύτερο της εαυτό, η έλλειψη εμπειρίας  αγώνων έκανε αισθητή την παρουσία της στους κρίσιμους πόντους του αγώνα δίνοντας το πλεονέκτημα στην αντίπαλός της και την είσοδο στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

 

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ και κύριος εκφραστής της Αγωνιστικής Εκπροσώπησης του Νομού μας, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες, εδώ και σχεδόν (30) τριάντα  χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, κατακτώντας επάξια την άνοδό του στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία το  έτος 2018,   ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για την Καλοκαιρινή περίοδο του αγωνιστικού έτους 2022-2023.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της αντιπυρικής περιόδου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσης
Επόμενο άρθρο Τσιάρας: Για πρώτη φορά μπαίνουν κριτήρια αξιολόγησης των δικαστών