Ειδήσεις

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ Φάσης ο Φωκιανός Καρδίτσας


Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α σε συνεργασία με τον Ο.Α. Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει το  Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ Φάσης,  Ανδρών -Γυναικών  Β΄  Εθνικής Κατηγορίας Βορρά  για το έτος 2023, την Παρασκευή  24  Νοεμβρίου έως και Κυριακή 26 Νοεμβρίου με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα,   του Ο.Α. Κουφαλίων (5 green set )  (Περιφερειακός Κουφαλείων , έναντι του κλειστού Γυμναστηρίου Γ.Α.Σ.) στην Θεσσαλονίκη.

Θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τη Ε.Φ.Ο.Α  και κατέχουν υποχρεωτικά ενεργοποιημένο  δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

Η κάθε ομάδα συμμετέχει, με 2 παίκτες/ριες (υποχρεωτικά) και 1 ή 2 αναπληρωματικές/ους

(προαιρετικά), καθώς και με έναν προπονητή.

 

Στους Αγώνες   Β΄ Εθνικής κατηγορίας                 Ανδρών – Γυναικών Βορρά του  2023 στα Κουφάλια της  Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν οι ομάδες:

α) που υποβιβάστηκαν από το Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής του 2022,

β) που παρέμειναν στην

κατηγορία από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών – Γυναικών Βορρά του 2022 και

γ) που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας 2022 στην Α’,Β΄,Γ’,Δ’ και Ε΄

Ένωση (όπου αυτό διεξήχθη),

Το κάθε Σωματείο συμμετέχει με μία ομάδα, Ανδρών και μία ομάδα Γυναικών.

 

 

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ και κύριος εκφραστής της Αγωνιστικής Εκπροσώπησης του Νομού μας, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες, εδώ και (33) τριάντα τρία  χρόνια λειτουργίας, κατακτώντας επάξια την άνοδό του στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία το  έτος 2018, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος (πιστός στο ραντεβού με την ιστορία που κουβαλάει) θα λάβει μέρος στους αγώνες με οκτώ  (8) αθλητές-τριες .

Με πλήρες ομάδες, τόσο στους Άνδρες (4), όσο και στις Γυναίκες (4). Αθλητές και Αθλήτριές οι οποίοι είναι βγαλμένοι από τα σπάργανα του Συλλόγου, αφού μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν τενιστικά και αγωνιστικά στον ΣΟΑΚ ΦΩΚΙΑΝΟ.

Συγκεκριμένα:

  1. Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, τον Νομό μας  θα εκπροσωπήσουν στην κατηγορία

α) Ανδρών οι :

 1)  Γραπατσάς  Φανούριος, 2) Μπαλτάς Χρήστος,

3) Χαρόβας  Αντώνιος και 4) Χαλιαμάλιας  Επαμεινώνδας.

β) Γυναικών οι:

1) Γραπατσά Μαρίνα, 2) Γουγούλα Τριανταφιλιά (Φύλη),

3) Καραουλάνη Γεωργία &  4) Τσούπου Δήμητρα.   

Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου κ Θωμάς Γραπατσάς.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών