Ειδήσεις

Στο Σύλλογο Καρδιτσιωτών Αττικής Άγιος Θωμάς ο Γιώργος Κωτσός


Στο Μαραθώνα βρέθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Σύλλογο Καρδιτσιωτών Αττικής «Άγιος Θωμάς».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Μαραθώνα, ο κ. Κωτσός συνάντησε πολλούς συντοπίτες του οι οποίοι έχουν αναπτύξει σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα και τον ξενάγησαν στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Κωτσός δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα σήμερα εδώ στον Μαραθώνα στο Σύλλογο Καρδιτσιωτών Αττικής «Άγιος Θωμάς», ανάμεσα στους συμπατριώτες μου Καρδιτσιώτες της διασποράς. Ο ρόλος του συλλόγου είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς κατορθώνει να κρατά ενωμένους τους απόδημους Καρδιτσιώτες. Επιπλέον, μέσα από τη δράση τους οι συμπατριώτες μας  καταφέρνουν να αναδεικνύουν τον τόπο μας, το ήθος μας, την κουλτούρα μας και την εργατικότητα μας. Αντικρίζοντας σήμερα τους συμπατριώτες μου και ότι αυτοί έχουν καταφέρει, αισθάνθηκα περήφανος καθώς μέσα από την εργατικότητα τους έχουν πετύχει αναπτυγμένη επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Με την καθοδήγηση του Συλλόγου και τη συνδρομή όλων των συμπατριωτών μας, είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουν να κατορθώσουν τα περισσότερα και τα καλύτερα για τον τόπο μας συνεχίζοντας να μας κάνουν διαρκώς περήφανους»

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση στην περιφερειακή παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή
Επόμενο άρθρο Ο Δήμος Καρδίτσας στηρίζει τους δημότες του: Κανένας μόνος στην πανδημία