Ειδήσεις

Στο Βόλο συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Αριστοτέλης Σπάνιας


Στο Βόλο συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. Αριστοτέλης Σπάνιας. Συναντήθηκε με ετεροδημότες Καρδιτσιώτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στο νόμο Μαγνησίας. Η σχέση τους με την γενέτειρά τους την Καρδίτσα είναι άμεση και δυνατή και με τον τρόπο τους βοηθούν τον νομό μας. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός Καρδιτσιωτών που ζουν στον Βόλο και έρχονται πάντα σε επαφή με την Καρδίτσα μέσω κυρίως διαφόρων εκδηλώσεων.

Η τόνωση του αισθήματος ότι η πόλη που γεννήθηκαν είναι δίπλα τους,γίνεται αιτία να συνεχίζουν να βρίσκονται σε επαφή με το μέρος καταγωγής τους, να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και αφήνει πάντα ανοιχτό τον δρόμο της επιστροφής τους,τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Αριστοτέλης Σπάνιας.

Εκτός των συναντήσεων παραβρέθηκε και στην συγκέντρωση του Υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Τριαντόπουλο, όπου απευθύνοντας χαιρετισμό, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την συνεργασία που υπήρξε στις δύσκολες μέρες του Ιανού. Ο κ. Τριαντόπουλοςήταν ο άνθρωπος που εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό στάθηκε δίπλα μας, προσπερνώντας εμπόδια για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που προέκυψαν από το καταστροφικό φαινόμενο.

Τέλος ευχαρίστησε τους ετεροδημότες για την συμπαράσταση τους στον προεκλογικό του αγώνα.

 

Προηγούμενο άρθρο Φορέας Διαχείρισης Τουριστικού Προορισμού συστήνεται στην Π.Ε. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα επισκέψεων του υποψήφιου βουλευτή Καρδίτσας με τη Ν.Δ. Αριστοτέλη Σπάνια