Ειδήσεις

Στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιο ο Σύλλογος Αυτισμού Δ. Θεσσαλίας και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση


Το Σύλλογο Αυτισμού Δ. Θεσσαλίας και παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ‘’ ΠΡΟΣΒΑΣΗ’’ υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας Κωστής Νούσιος.  Όπως τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Αυτισμού Δ. Θεσσαλίας κα Μαλαματένια Μπουραζάνη η επίσκεψη είχε συμβολικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα. Η κα Μπουραζάνη ευχαρίστησε τον κ. Νούσιο για την συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας της πρόσφατης ημερίδας για τον Αυτισμό στην Καρδίτσα και παράλληλα έθεσε το θέμα των μεγάλων ελλείψεων- κυρίως σε προσωπικό- στον τομέα της Ειδικής Αγωγής. Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στα μεγάλα άλματα που έγιναν τα τελευταία χρόνια, σε θέματα που αφορούν τον Αυτισμό.

Από την πλευρά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας στέκεται δίπλα στην προσπάθεια του Συλλόγου, με ευαισθησία, με κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας και κυρίως με στόχο την δημιουργία ίσων ευκαιριών, ανάπτυξη των ιδιαίτερων δεξιοτήτων και πλήρη συμμετοχή στην καθημερινότητα των ατόμων με αυτισμό.

Στο τέλος της επίσκεψης τα παιδιά αντάλλαξαν  δώρα και ευχές με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για καλές γιορτές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συμπολίτευση και αντιπολίτευση, πλην ΚΚΕ, προωθούν την ιδιωτικοποίηση των πάντων - Γράφει ο Σωκράτης Βασιλάκος
Επόμενο άρθρο Αστέριος Βασιλάκος: Η δημοτική περίοδος τελειώνει … η εκτροπή συνεχίζεται