Ειδήσεις

Στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιο η Αερολέσχη ν. Καρδίτσας


Η επιβεβαίωση της ήδη αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Καρδίτσας και την Αερολέσχη ν. Καρδίτσας, αλλά και η επέκτασή της σε άλλους τομείς, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με μέλη του προεδρείου της Αερολέσχης ν. Καρδίτσας.

Ο κ. Νούσιος επεσήμανε μεταξύ άλλων τη σημασία της λειτουργίας της Αερολέσχης και της δυνατότητας να προγραμματιστούν μια σειρά εκδηλώσεων που, εκτός  του ότι προσφέρουν θέαμα, ενισχύουν την αεροπορική και αεραθλητική ιδέα.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε επιπλέον τη σπουδαιότητα και την προσφορά της Αερολέσχης στο θέμα της πυρασφάλειας με προγραμματισμό πτήσεων για την πολιτική προστασία, με εναέρια επιτήρηση και δασοεπιτήρηση σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία στις περιοχές του νομού και γειτονικών νομών όπου απαιτείται.

Από την πλευρά τους  ο πρόεδρος της Αερολέσχης ν. Καρδίτσας κ. Βασίλειος Σεκλειζιώτης,  ο γραμματέας κ. Ευάγγελος Παπαβασιλείου και ο κ. Ιωάννης Αλμπάνης , που συμμετείχαν στη συνάντηση, ενημέρωσαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες και την προμήθεια υλικών ( διάσωσης, ιατρικού εξοπλισμού, υγειονομικής προστασίας), για την λειτουργικότητα του αεροδρομίου Μυρίνης. Επιπλέον υπήρξε και ενημέρωση για τη συμμετοχή της αερολέσχης σε αγώνες γενικής αεροπορίας πανελλήνιους και περιφερειακούς, αλλά και τη διοργάνωση αεροπορικών events από την ίδια.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νέο απορριμματοφόρο για το Δήμο Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Όλα έτοιμα για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μουζακίου