Ειδήσεις

Στοπ στην τρομοκρατία και ποινικοποίηση των αγώνων


Σαν Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια τρομοκρατίας και ποινικοποίησης των αγώνων και υπερασπιζόμαστε το Δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων και των πολιτών να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν εναντίων πολιτικών και αποφάσεων που βλάπτουν όχι μόνο τα εργασιακά δικαιώματα και τα κοινωνικά αγαθά αλλά και την καταστροφή της φύσης.

Αυτό το Δημοκρατικό δικαίωμα προσπάθησαν στις 22/08/2019 μα ασκήσουν οι πολίτες της Καρδίτσας διαδηλώνοντας κάτω από το Δημαρχείο για να πιέσουν την οικονομική επιτροπή που συνεδρίαζε να μην επικυρώσει την δημοπρασία δημοτικών δασικών τεμαχίων που προοριζόταν για την εγκατάσταση πυλώνων υψηλής τάσης μεταφοράς ρεύματος από ανεμογεννήτριες στο κεντρικό δίκτυο.

Δεν θα επιτρέψουμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σαν Εργατικό Κέντρο μαζί με άλλους φορείς και πολίτες στην λεηλασία και την καταστροφή των όμορφων Αγράφων για να κερδοσκοπήσουν κάποιοι.

Είμαστε αλληλέγγυοι και απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη εναντίων τν 4 αγωνιστών που σύρονται στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες.

Δεν μας φοβίζει η τρομοκρατία, η καταστολή και ποινικοποίηση των αγώνων.

Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία των ανθρώπων στο δικαίωμα της διαδήλωσης, στο δικαίωμα της διαδήλωσης, στο δικαίωμα της αντίστασης και της διεκδίκησης!

Ο αγώνας για την προστασία των Αγράφων συνεχίζεται.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Λία Ρογγανάκη: Σεβασμός και αποδοχή - Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία