Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα Βουλευτή Γιώργου Κωτσού στον Α.Σ. Καρδίτσας


«Η ομάδα της Α.Σ. Καρδίτσας για ακόμη μία φορά μας έκανε όλους υπερήφανους καθώς από την ίδρυση του το 2006,κατέκτησε σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία και πέτυχε την άνοδο του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Η άνοδος του στην Α1 κατηγορία αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός για τα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας, καθώς ο Α.Σ. Καρδίτσας αποτελεί την πρώτη Καρδιτσιώτικη ομάδα η όποια πέτυχε την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία.

Η άνοδος και η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Α.Σ. Καρδίτσας ήταν παραπάνω από δίκαιη, καθώς κατάφερε τη φετινή χρονιά να εξασφαλίσει τη νίκη σε 23 από τις 25 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά και προσπάθεια τίποτα δεν είναι απίθανο.

Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους του παίχτες για τη συνολική τους προσπάθεια, στην Διοίκηση, στο προπονητικό team αλλά και στον κόσμο της Καρδίτσας που σε όλη αυτή την προσπάθεια στάθηκε στο πλευρό της ομάδας μας.

Συνεχίστε να μας κάνετε όλους περήφανους, χωρίς να επαναπαύεστε. Αυτή η τεράστια επιτυχία για την ομάδα της πόλης μας, ας είναι μόνο η αρχή στη σειρά επιτυχιών και διακρίσεων που είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν.

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στις υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου»

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα επισκέψεων αγροτικών ιατρών στην Αργιθέα