Ειδήσεις

Συγκέντρωση τροφίμων από την Π.Ε Καρδίτσας για τους σεισμοπαθείς


Με το μήνυμα ‘’ Δεν είστε μόνοι σας’’, η Π.Ε Καρδίτσας συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους κατοίκους της Π.Ε Λάρισας, που δοκιμάζονται από τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, η πρωτοβουλία αυτή είναι η έκφραση της έμπρακτης συμπαράστασης των πολιτών της Καρδίτσας: ‘’ Με αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, η σκέψη μας βρίσκεται στους κατοίκους της Ελασσόνας και της γύρω περιοχής, που ‘’χτυπήθηκε’’ από τον σεισμό. Βιώσαμε κι εμείς πριν από λίγους μήνες το καταστροφικό πέρασμα του ΙΑΝΟΥ και αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι σημαίνει να είναι κανείς αντιμέτωπος με φυσικές καταστροφές τέτοιου μεγέθους. Από την άλλη πλευρά όμως γίναμε και εμείς αποδέκτες της αλληλεγγύης και της βοήθειας φορέων, αλλά και απλών ανθρώπων από όλη την Ελλάδα. Σε μια ελάχιστη προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων, η Π.Ε Καρδίτσας από την Τετάρτη 10 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου, θα συγκεντρώνει βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο κτίριο της Π.Ε Καρδίτσας ( Κουμουνδούρου 29,  ισόγειο και ώρες  9π.μ έως 2μ.μ)’’.

Τα είδη που συγκεντρώνονται στην Π.Ε Καρδίτσας είναι :

Τρόφιμα: (είδη αρτοποιίας, κρουασάν, κριτσίνια, φρυγανιές, παξιμάδια, κονσέρβες, χυμοί, εμφιαλωμένα νερά, γάλα μακράς διαρκείας, συσκευασμένες παιδικές τροφές, μακαρόνια, ρύζι, φακές, φασόλια, λάδι, τοματοπελτές).

Είδη ατομικής υγιεινής: ( σαμπουάν, αφρόλουτρα, αντισηπτικά, παιδικές πάνες).

Χαρτικά : (ρολά υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες).

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αρνητικό ρεκόρ με 23 κρούσματα covid στην Καρδίτσα – 145 στην υπόλοιπη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Δράσεις και επιτεύγματα 1ου έτους αυτοδύναμης λειτουργίας του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού