Ειδήσεις

Σύλληψη τριών ημεδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών


 Συνελήφθησαν στις 10-09-2021 το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, -3- ημεδαποί, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος ενός άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου, σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τους συλληφθέντες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν.  Κατά τον έλεγχο στο όχημα, βρέθηκε στην πόρτα του συνοδηγού και κατασχέθηκε μία ζυγαριά, ενώ στην τσάντα της μίας γυναίκας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, βάρους -8,9- γραμμαρίων και -8- ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία, όπως προέκυψε, προμηθεύτηκαν χθες το μεσημέρι από το άγνωστο, μέχρι στιγμής, άτομο, στην Θεσσαλονίκη. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκαν, δύο κινητά τηλέφωνα των δραστών, καθώς και μία ακόμη ζυγαριά και μία σύριγγα με ηρωίνη σε υγρή μορφή.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του άνδρα εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης -12- μηνών.

Προηγούμενο άρθρο Πρώτο βραβείο για το Δήμο Καρδίτσας για την εφαρμογή καλών πρακτικών ανακύκλωσης
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα