Ειδήσεις

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ: Συμπαράσταση και Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τα θύματα που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πλημμύρες σε όλους τους Νομούς της Θεσσαλίας ( Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία, και Τρίκαλα) , καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες.

Χωριά και ολόκληρες συνοικίες σε ολόκληρη την Θεσσαλία πνίγηκαν από την ανυπαρξία, εδώ και χρόνια, των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, από τα βουλωμένα φρεάτια, από το ανεπαρκές δίκτυο όμβριων υδάτων, από τις κακοτεχνίες. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι κυβέρνηση και τοπικές αρχές  τα έργα προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών τα θεωρούν “κόστος”, ενώ την ίδια στιγμή πασχίζουν για τα δισεκατομμύρια που κατευθύνονται στο “όφελος” των επιχειρηματικών ομίλων.

Αποδείχτηκε και πάλι ότι ακραία δεν είναι τα φυσικά φαινόμενα, αλλά η πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα και τις προτεραιότητες των επιχειρηματικών ομίλων και θεωρεί πολυτέλεια την προστασία της ζωής των εργατικών – λαϊκών στρωμάτων από τα φαινόμενα αυτά. Το κριτήριο του κέρδους καθιστά “μη επιλέξιμα” μια σειρά από απαραίτητα έργα προστασίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας με ομόφωνη απόφασή του διαθέτει το ποσό των 2000 ευρώ για την αγορά διαφόρων ειδών που έχουν ανάγκη οι πλημμυροπαθείς του νομού μας και θα δοθούν σε αυτούς.

 

Προηγούμενο άρθρο Οι εγγραφές νέων καταρτιζομένων στην ειδικότητα Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για εκταφές εντός του Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κοιμητήριο