Ειδήσεις

Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων: … ψωμί, κρασί, φωτιά… γυναίκα


Τούτα ήταν τα τετραθέμελα για τον Καζαντζάκη αλλά και τα συστατικά της εκδήλωσης “Όλοι μαζί γιορτάζουμε τα κούλουμα”, που πραγματοποιήθηκαν την Καθαρά Δευτέρα από τον Σύλλογο Γυναικών Σοφάδων και τον Δήμο Σοφάδων – ΔΟΠΑΠΣ στην κεντρική πλατεία της πόλης, κλείνοντας τις εκδηλώσεις της Αποκριάς.

Τα Κούλουμα, ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκαν στην έδρα του Δήμου και τόσο οι Σοφαδίτες όσο και οι επισκέπτες, στο άκουσμα και μόνο έδειξαν τον ενθουσιασμό τους, που αποτυπώθηκε και στην πολυπληθή  προσέλευσή τους.

Ο Σύλλογος Γυναικών μοίρασε στους παρευρισκόμενους ζεστή λαγάνα, φασόλια και άλλα σαρακοστιανά εδέσματα ενώ το κρασί και το τσίπουρο έρρεαν τόσο όσο χρειαζόταν για να ξεκινήσει το γλέντι που στήθηκε ως τις απογευματινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

-Ο αρχιερατικός επίτροπος πάτερ Ηλίας Γώγος

– Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος

-Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Σταμούλης

– Οι αντιδήμαρχοι Σοφάδων κ.κ Θεόδωρος Χασιαλής, Δημήτρης Κοντοβάς, Γιώργος Τσινόπουλος, Παναγιώτης Κεφαλάς, Αθανάσιος Σαμαράς και Γιώργος  Τσιώτας

-Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και συντονιστή των εκδηλώσεων κ. Ιωάννης Κουτσομηλιάς που τον ευχαριστούμε  για την εμπιστοσύνη να υλοποιήσουμε αυτή την εκδήλωση

-Η Πρόεδρος της ΔΗΚΟΙΕΔΣ κ. Θώμη Καφάση

-Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σοφάδων κ. Κατερίνα Σκρέτα

-Οι εκπρόσωποι της  Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κ. Γιάννης Καραντάνας και  κ. Λιάνα Βλάχου που διασκέδασαν μαζί μας.

– Ειδικά όμως θα ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που στέκονται πάντα στο πλευρό μας και στηρίζουν κάθε μας εκδήλωση, γιατί πιστεύουμε πως… οι σύμμαχοι στη ζωή μας είναι πολύτιμοι! Το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι το λίγο!

Καλή Σαρακοστή!!

Προηγούμενο άρθρο ΑΣΚ: Επιστροφή στη δράση με αποστολή στο ΟΑΚΑ!
Επόμενο άρθρο Κώστας Καραμανλής: Θα παραδώσουμε 24 χλμ. του βόρειου τμήματος του Ε65 μέσα στο 2023