Ειδήσεις

Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας


Στις 25/9/2022 έφυγε πρόωρα από κοντά μας ένας εκλεκτός συνάδελφος, ο Θανάσης Γκιουλέκας. Θρηνούμε τον άδικο χαμό ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου, ενός άξιου εκπαιδευτικού, ενός καλού συζύγου και πατέρα.

Ο Θανάσης ήταν Δάσκαλος, πατέρας 1 παιδιού, παντρεμένος με τη Γυμνάστρια Ευαγγελία Καραγιάννη και τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε ως Δ/ντής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων. Ο Θανάσης υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως Διευθυντής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας. Υπήρξε επίσης ένας μάχιμος και άξιος συνδικαλιστής. Ήταν για αρκετά χρόνια Αιρετός και αντιπρόσωπος στη ΔΟΕ.  Η αγάπη του για το σχολείο ήταν αξιοθαύμαστη, δυστυχώς όμως, ήρθε η επάρατος νόσος και έσβησε κάθε όνειρο και προσδοκία.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο του ΘΑΝΑΣΗ  και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εκλιπόντος.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Να σταματήσουν τώρα οι πλειστηριασμοί σπιτιών εργατικών και λαικών οικογενειών και να παρθούν μέτρα προστασίας τους
Επόμενο άρθρο Το Νοσοκομείο Καρδίτσας κινδυνεύει από την πολιτική της κυβέρνησης!