Ειδήσεις

Συμμετοχή του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας


Το 48ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 3 Μαΐου  2022 έως Παρασκευή 6 Μαΐου 2022  στο Νέο Μαρμαρά – Χαλκιδικής.

Ο Σύλλογός μας θα εκπροσωπηθεί στο Συνέδριο από επτά (7) αντιπροσώπους που εκλέχθηκαν στις πρόσφατες εκλογές που έγιναν από τις 13-16 Δεκεμβρίου 2021.

Οι αντιπρόσωποι του Συλλόγου μας είναι:

  1. Ταξιάρχης Απόστολος
  2. Σδόγκος Δημήτριος
  3. Φείδης Απόστολος
  4. Μπέλλος Χρήστος
  5. Νταρντάνης Παναγιώτης
  6. Παπαβασιλείου Φωτεινή
  7. Τσιούτρα Αγγελική

Η πραγματοποίηση του Συνεδρίου της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. γίνεται σε μια εποχή όπου αμφισβητούνται βασικά δικαιώματα των εργαζομένων στο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεπώς η κρισιμότητα των εργασιών του 48ου Συνεδρίου είναι δεδομένη.

Στο επερχόμενο 48ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μοναδικός στόχος και επιδίωξή μας είναι η συζήτηση και η λήψη αποφάσεων για τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι ανάγκη των καιρών να θέσουμε ξεκάθαρους στόχους και να αποφασίσουμε το πρόγραμμα δράσης που θα ξαναφέρει την ελπίδα στους εργαζόμενους για ένα καλύτερο μέλλον.

Στη βάση της πάγιας θέσης για ένα ακομμάτιστο και ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό κίνημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα θέτει σε προτεραιότητα τον κοινό μας αγώνα για την προάσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο 31 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας