Ειδήσεις

Συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με τον ΓΓ του Υπουργείου Εσωτερικών


Συνάντηση με τον ΓΓ του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης, ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, στο γραφείο του στο Υπουργείο Εσωτερικών.

O κ.Σταυριανουδάκης, ενημερώθηκε από τον κ.Στάθη για την πορεία των αποκαταστάσεων από τον «Ιανό», το πλάνο που έχει ο Δήμος Μουζακίου για την διεκδίκηση έργων το επόμενο διάστημα και τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», για το οποίο ο Δήμαρχος ζήτησε την παραιτέρω παράτασή του.

Ο Δήμαρχος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα τεχνικά δελτία που έχει καταθέσει ο Δήμος Μουζακίου για τις αποκαταστάσεις εντός των οικισμών του, καθώς και την άμεση και γενναία χρηματοδότηση που πρέπει να δοθεί προκειμένου τα έργα για ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Μουζακίου, τόνισε: «Σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης, πραγματοποιήθηκε η συνάντησή μου με τον ΓΓ του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάλη. Με κοινή πλεύση και όραμα, αν αναλογιστεί κανείς πως για 17 συναπτά έτη υπήρξε Δήμαρχος Δάφνης, κατέστησα σαφές πως με αδιάκοπη δουλειά, πρόγραμμα και σχεδιασμό διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις που αποσκοπούν σε έργα ζωτικής σημασίας για τον Δήμο μας».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Έφθασαν τους 22.646 οι εμβολιασμοί στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις από την Π.Ε Καρδίτσας στην Τ.Κ Καλογριανών