Ειδήσεις
Tags |

Συνάντηση Διοικήσεων ΔΕΘ-Helexpo και Επιμελητηρίου Καρδίτσας


Διαύλους επικοινωνίας για την ανάπτυξη συνεργασιών επωφελών και για τις δύο πλευρές άνοιξαν η ΔΕΘ-Helexpo και το Επιμελητήριο Καρδίτσας στην πρώτη συνάντηση των διοικήσεών τους στη θεσσαλική πόλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπου παρευρέθηκαν από την πλευρά της ΔΕΘ-Helexpo ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης και ο Γενικός Διευθυντής της, κ. Αλέξης Τσαξιρλής, και από πλευρά του Επιμελητηρίου Καρδίτσας ο Πρόεδρος του, κ. Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, και η επιτροπή έκθεσης αυτού  , διερευνήθηκαν πιθανά πεδία συνεργασίας.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η διερεύνηση των προϋποθέσεων για την από κοινού διοργάνωση μιας πολυκλαδικής έκθεσης στην Καρδίτσα, η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ομαδική αποστολή επιχειρήσεων-μελών του, αλλά και οι όροι ενός μνημονίου συνεργασίας για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στις κλαδικές εκθέσεις που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όπως επίσης και σε εκθέσεις του εξωτερικού.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό και αναδείχθηκαν οι σημαντικές προοπτικές συνεργασίας των δύο μερών. Η χθεσινή συνάντηση ήταν μόνο η αρχή των επαφών του εθνικού εκθεσιακού φορέα και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας αμφοτέρων, αλλά και της στρατηγικής τους για την ανάπτυξη δράσεων που να συμβάλλουν στην ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής οικονομίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για την νεανική επιχειρηματικότητα στο ΣΔΕ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Οι Θεσσαλικοί Αγώνες Ελευθέρια και το μεγάλο θέατρο της Λάρισας