Ειδήσεις

Συνάντηση ΔΟΠΑΠΑΠ και Πανελλήνιου Συλλόγου Μουσικών


Συνάντηση με το παράρτημα της Καρδίτσας του Πανελλήνιου Συλλόγου Μουσικών πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) κ. Μπακαβέλου Βάιου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που  αφορούν τους μουσικούς καθώς και θέματα πολιτισμού και δράσεων καθώς και μελλοντικές συνεργασίες.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. αφού άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους δεσμεύτηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα που απασχολούν τους συντοπίτες μουσικούς.

Το πιο σημαντικό βέβαια της πρώτης αυτής συνάντησης είναι ότι και οι δύο πλευρές συμφώνησαν και δεσμεύτηκαν για ένα μουσικό ταξίδι το οποίο θα περιλαμβάνει μουσικές βραδιές σε όλα τα χωριά και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Δ.Ε. Παλαμα, Δ.Ε. Σελλανων και Δ.Ε. Φυλλου) σε διήμερες-τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η χρονική διάρκεια του μουσικού ταξιδιού θα είναι από τον Μάιο – Σεπτέμβριο  2022.

Στα μουσικά σχήματα  θα συμμετέχουν συντοπίτες μουσικοί και μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (παράρτημα Καρδίτσας).

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει λαϊκές βραδιές καθώς και μουσικά αφιερώματα.

Ο παραπάνω προγραμματισμός θα υλοποιηθεί εφόσον το επιτρέψουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον COVID-19.

Προηγούμενο άρθρο Κρίσιμα και επίκαιρα Φοροτεχνικά, Εργασιακά, Ασφαλιστικά και Οικονομικά ζητήματα
Επόμενο άρθρο Ιερατική Σύναξη των Ιερέων της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας