Ειδήσεις

Συνάντηση με το βουλευτή Γιώργο Κωτσό είχε αντιπροσωπεία των Αστυνομικών Ενώσεων της Δ/νσης Αστυνομίας


Συνάντηση με το βουλευτή του Νομού Καρδίτσας  κ. Κωτσό Γεώργιο  πραγματοποίησε η κοινή αντιπροσωπεία των Αστυνομικών Ενώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, το Σάββατο 01/ 10/ 2022, στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων που έχει ξεκινήσει από το τέλος καλοκαιριού με πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς της Θεσσαλίας και του Νομού μας.

Η κοινή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. Μακρή Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο του ΣΩ.ΣΥ.ΑΣ. Καρδίτσας κ. Φωτόπουλο Αθανάσιο, τη γενική γραμματέα του ΣΩ.ΣΥ.ΑΣ. Καρδίτσας κ. Παπακώστα Μαρία και τον οργανωτικό γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. Σουλιώτη Βασίλειο, επισκέφτηκε το βουλευτή του Νομού Καρδίτσας  κ. Κωτσό Γεώργιο  και τον ενημέρωσεμεταξύ άλλων θεμάτων, για την ευκαιρία να διεκδικηθεί δυναμικά η επαναλειτουργία του τοπικού Τμήματος Δόκιμων Αστυφυλάκων  μετά από δέκα (10) ολόκληρα χρόνια, αναλύοντας διεξοδικάτις δυσκολίες που παρουσιάζονται καθημερινάώστε να μετουσιωθείαυτή η ευκαιρία σε πράξη.

Ο κ. Κωτσός μας μετέφερε τη διαβεβαίωση ότι από πλευράς του ήδη καταβάλλεται και θα καταβληθείκάθε δυνατή προσπάθεια που απαιτείταιώστε να καταστεί δυνατή ηεκπλήρωσηενός πολύπλοκου εγχειρήματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας ενημερωθήκαμε για τις συζητήσεις που έχειήδη πραγματοποιήσει με υπηρεσιακούςπαράγοντες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και τις προσεχείς ημέρες ευελπιστεί σε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για να συζητηθούν οι δυσκολίες και οι λύσεις που απαιτούνται, ώστε να μπορέσουμε κάποια στιγμή να συζητάμε ανοικτά πλέον για μια θετική εξέλιξη ενός αιτήματος που αποτελεί και αίτημα ολοκλήρου του Νομού Καρδίτσας.

Η τεράστια κοινή προσπάθεια που απαιτείται, η αγαστή συνεργασία και ο συντονισμός όλων των υγιών δυνάμεων που μπορούν να φέρουν το αίτημα μιας ολόκληρης πόλης στα πρόσωπα που φέρουν την τελική ευθύνη,αποτελεί για εμάς και τους συνομιλητές μας πρωταρχικό στόχο, ευελπιστώντας για μια θετική εξέλιξη που επηρεάζει ουσιαστικά ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Προχωρά σε σύμβαση η ενεργειακή αναβάθμιση του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας
Επόμενο άρθρο Τραγούδια του Δημήτρη Απ. Ρήτα με Καλδάρα και Κόκοτα