Ειδήσεις

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή είχε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων


Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Καρδίτσας, ταξίαρχο κ. Καρανάσιο Θωμά, πραγματοποίησε την Τρίτη 21/ 12/ 2021, αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από το πρόεδρο κ. Μακρή Ιωάννη, αντιπρόεδρο κ. Ρέππα Στέργιο, οργανωτικό γραμματέα κ. Σουλιώτη Βασίλειο και ταμία κ. Παπαγεωργίου Χαρίλαο.

Αν και η πρώτη συνάντηση του νέου προεδρείου, θα έπρεπε να θεωρείται εθιμοτυπική, συζητήθηκαν προβλήματα και ζητήματα που αφορούν το σύνολο των υπηρετούντων στις αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού μας.

Ο κύριος Διευθυντής υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία του νέου διοικητικού συμβουλίου, ευχήθηκε υγεία και δημιουργική θητεία στους εκλεγέντες, ζητώντας εποικοδομητική συνεργασία και συνεννόηση για κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν τους συναδέλφους μας, ζητώντας να μεταφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας, τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα και ευτυχές νέο έτος σε ολόκληρο το αστυνομικό προσωπικό.

Ως νέο προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, απευθυνόμενοι σε όλους τους συναδέλφους μας, δηλώνουμε ότι σκοπός της ενασχόλησής μας με την εκπροσώπησή τους ήταν, είναι και παραμένει, η ανάδειξη των κοινών μας προβλημάτων που απασχολούν καθημερινά το ένστολο προσωπικό.

Γι’ αυτό ζητήσαμε την εμπιστοσύνη σας, αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε!

 

Προηγούμενο άρθρο 75 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Προσφορά χριστουγεννιάτικων δώρων στο σχολείο Ανθηρού