Ειδήσεις

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με τον Υπουργό Δικαιοσύνης


Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, ξεκινώντας έναν κύκλο συναντήσεων με τους διοικητές όλων των υπηρεσιών στις οποίες καταγράφονται προβλήματα που απασχολούν τον εργασιακό μας βίο, ξεκινά παράλληλα και έναν ενημερωτικό κύκλο συναντήσεων με τις πολιτικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς του τόπου μας, γνωστοποιώντας και κοινωνώντας προβλήματα που απασχολούν στο σύνολο τους το αστυνομικό προσωπικό που εκπροσωπούμε.

Στα πλαίσια αυτών των συναντήσεων, αντιπροσωπεία του σωματείου μας αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Μακρη Ιωάννη, τη γενική γραμματέα κ. Ξυδια Σταματία, τον αντιπρόεδρο κ. Ρεππα Στέργιο και τον οργανωτικό γραμματέα κ. Σουλιωτη Βασίλειο, πραγματοποίησε συνάντηση με το βουλευτή του Νομού μας και Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιαρα Κωνσταντίνο, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022.

Θέματα συζήτησηςμεταξύ άλλων, η πορεία ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου που θα καλύψει τις ανάγκες της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, τα κενά στο ανθρώπινο δυναμικό και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Διμοιρίας Υποστήριξης Καρδίτσας, των Ομάδων Π.Κ.Ε. και των υπηρεσιών ασφαλείας, οι οποίες δεν έχουν παραλάβει για πολλά χρόνια νέα οχήματα από την επίσημη πολιτεία, την μη αναγνώριση της επικινδυνότητας της αστυνομικής εργασίας και την έντονη δυσαρέσκεια των συναδέλφων μας για τα πάρεργα που τους κρατούν μακριά από την πραγματική τους αποστολή,δίχως έμπρακτη αναγνώριση από τη Κυβέρνηση.

Ο κύριος Υπουργός πάντα ενήμερος για τα προβλήματα του κλάδου μας και σταθερός συμπαραστάτης των μεγάλων διεκδικήσεων του σωματείου μας, μας διαβεβαίωσε ακόμη μια φορά, ότι παραμένει δίπλα μας για την επίλυση όχι μόνον όσων αναφέρθηκαν στη συνάντησή μας αλλά και όσωνάλλων ζητημάτων προκύψουν στη θητεία του νέουσυμβουλίου, ζητώντας να μεταφέρουμε την εκτίμηση, την ευγνωμοσύνη και το σεβασμό του, για το έργο που επιτελούν σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας οι ΈλληνεςΑστυνομικοί.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας, ως θεσμικός εκπρόσωπος του αστυνομικού προσωπικού του Νομού Καρδίτσας, συνεχίζει να προωθεί, να διεκδικεί  και να επισημαίνει καίριαζητήματα, προτείνοντας λύσεις που σκοπό έχουν τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας και κάνουν τη ζωή των συμπολιτών μας ασφαλέστερη!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σε πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας ο βουλευτής Γιώργος Λαμπρούλης
Επόμενο άρθρο Αποκαταστάθηκε η προσβασιμότητα στο Ελληνόκαστρο με πρόσκαιρη γέφυρα