Ειδήσεις

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με την Αερολέσχη Αεροδριομίου Μυρίνης


Με αφορμή τον Πανελλήνιο Αγώνα Υπερελαφρών Αεροσκαφών (Κατηγορίας 3AXIS) Plastiras Lake Cup 2024ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Τέλιος πραγματοποίησε συνάντηση στο γραφείο του, με εκπροσώπους της Αερολέσχης Αεροδρομίου Μυρίνης και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο κ. Τσολάκο Σταύρο και τον Ταμία κ. Γιαννουσά Ιωάννη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Τέλιος επισήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ΠΕ Καρδίτσας, ως συνδιοργανώτρια, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της Αερολέσχης Αεροδρομίου Μυρίνης για την ανάδειξη και προώθηση της αεροπορικής ιδέας και του αεραθλητισμού, και θεωρεί το Plastiras Lake Cup 2024 όχι μία απλή αθλητική διοργάνωση αλλά ένα μέσο τουριστικής προβολής του Νομού και το Αεροδρόμιο Μυρίνης ως ένα εν δυνάμει σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για τις υποδομές και τις μεταφορές του τόπου.

Οι εκπρόσωποι της Αερολέσχης ενημέρωσαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη ότι στον Πανελλήνιο Αγώνα Υπερελαφρών Αεροσκαφών (Κατηγορία 3AXIS), που θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 6 Απριλίου (ώρες 9:30 π.μ. έως 7:00 μ.μ.) και την Κυριακή 7 Απριλίου (ώρες 9:30 π.μ. έως 1:00 μ.μ.) θα διαγωνιστούν πολλά πληρώματα Αερολεσχών από όλη την Ελλάδα. Επίσης, τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης θα έχουν την ευκαιρία της πτητικής εμπειρίας, μέσω πτήσεων εθισμού και αναψυχής.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Παράταση πληρωμής των ασφάλιστρων του ΕΛΓΑ μετά από πρόταση του Γιώργου Κωτσού