Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θ. Στάθη με τη νέα διοίκηση της Τοπικής Οργάνωσης ΟΝΝΕΔ


Με το νέο προεδρείο και μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Μουζακίου της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης. Συμμετείχαν, ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Σακαρίκος, η Αντιπρόεδρος Γεωργία Γκαραβέλα, ο Γραμματέας Λάμπρος Μπακοδήμος, οι Φάνης Μπακοδήμος, Φιλιώ Ευαγγελάκου, Παναγιώτης Μπακοδήμος, Βασίλης Μίχος και οι παλιοί Αμβρόσιος Πήτας (πρώην Πρόεδρος) και Γιώργος Μίχος.

Ανταλλάχτηκαν απόψεις για διάφορα τοπικά θέματα, ενώ, όπως ειπώθηκε από το νέο προεδρείο της ΟΝΝΕΔ, η οργάνωση ετοιμάζει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού ενόψει των εθνικών εκλογών που αναμένεται να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Άνοιξη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή χρονιά και κάθε επιτυχία στο έργο της νέας Διοίκησης και γενικά της τοπικής οργάνωσης. Εξέφρασε δε την πίστη του στις δυνατότητες και δυνάμεις της νεολαίας, η οποία – όπως είπε – «μπορεί να συμβάλλει με εποικοδομητικές πολιτικοκοινωνικές παρεμβάσεις στη βελτίωση λειτουργίας της κεντρικής διοίκησης και της Ελληνικής Πολιτείας». Ο ίδιος τόνισε πως βρίσκεται πάντα κοντά στους νέους, ακούει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους για το μέλλον και προωθεί τα αιτήματά τους στους κρατικούς φορείς. «Ειδικά αυτή την χρονική περίοδο που σταδιακά εισερχόμαστε στη μετά-COVID εποχή, ο ρόλος της νεολαίας στη διαμόρφωσή της θα πρέπει να είναι πρωταγωνιστικός – υπογράμμισε ο κ. Στάθης – επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «οι μεγάλες και πρωτοποριακές αλλαγές δεν μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς την ιδεολογική φρεσκάδα και τον οραματικό πλούτο που διαθέτουν από τη φύση τους οι νέοι μας».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αφήγηση παραμυθιού με μουσική για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Πόλης
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας