Ειδήσεις

Συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου Θ. Στάθη με ΔΗΚΕΔΗΜ και μέλη του ΚΑΠΗ


Εποικοδομητική συνάντηση είχαν ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης με τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Γιώργο Γέρμανο, τη Διευθύντρια κ. Χρύσα Καρρά και μέλη του δημοτικού ΚΑΠΗπου στην πλειονότητά τους ήταν γυναίκες.

Συζητήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα θέματα που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας, ενώ κατατέθηκαν στο Δήμαρχο προτάσεις για υλοποίηση κοινωνικών και ψυχαγωγικών δράσεων το επόμενο διάστημα με αφορμή την άρση των περιοριστικών μέτρωντης πανδημίας.

Μερικές από αυτές είναι η οργάνωση προσκυνηματικών εκδρομών από το ΚΑΠΗ και η μίσθωση, από το Δήμο, λεωφορείων για μεταβάσεις κυρίως στα Λουτρά Σμοκόβου και Αιδηψού.

Ο κ. Στάθης εξεδήλωσε τη βούλησή του να ικανοποιήσει τα εν λόγω αιτήματα αρχής γενομένης από την πραγματοποίηση εκδρομής στις 19 Ιουνίου 2022, στην Ιερά Γυναικεία Κοινοβιακή Μονή Οσίου Εφραίμ του Σύρου στην Κονταριώτισσα Πιερίας.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι «η Δημοτική αρχή βρίσκεται πάντα κοντά στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μαςκαι οι επιθυμίες τους είναι για εμάς προτεραιότητα, διότι χρειάζονται τη μέριμνα και αξίζουν τη φροντίδα όλων μας».

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μουζακίου καλεί όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ να προσέλθουν και να ανανεώσουν τις κάρτες τους, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα έκδοσης νέων καρτών μέλους για όποιους το επιθυμούν.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων
Επόμενο άρθρο 5o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD